Brazilian Bond Builder

Despre

Brazilian Bond Builder, prescurtat în B3, reprezintă o tehnologie extrem de inovatoare în tratarea, refacerea și îngrijirea părului după vopsirea sa. Rezultatul este reducerea dramatică a ruperii părului în timpul serviciilor profesionale de vopsire/decolorare, un păr vizibil mai sănătos și mai rezistent, și o culoare mai vibrantă și mai rezistentă imediat după și între vizitele la salon.

Descriere

Am fost abordați de către importatorii B3 în România (Valery Cosmetics) pentru a le construi un website de prezentare și vânzare, dar cu mențiunea că doresc să își protejeze distribuitorii și anumite game de produse să nu poată fi achiziționată decât de către distribuitorii lor.

Rezultatul este un website cu un control foarte sporit asupra conținutului, acesta fiind condiționat de drepturile pe care utilizatorul care vizionează pagina le are. Practic dacă utilizatorul este un distribuitor are acces pe lângă la prezentarea produsului și la prețuri speciale, posibilitatea de a comanda și materiale speciale direct din pagina de produs.

Client: Valery Cosmetics

Servicii: Web design, E-Commerce

Link: www.brazilianbondbuilder.ro