Pasiune și experiență în proiectarea site-urilor web

Cu o experiență în web development de peste 7 ani și rezultate remarcabile, suntem motivați să realizăm întotdeauna ce este mai bun pentru clienții noștri. Suntem mereu deschiși pentru colaborări, indiferent că este vorba de un site de prezentare sau de un proiect mai complex. Cu Uprise ești pe mâini bune, iar ca să îți dovedim asta am făcut și un mic ghid, prin care vei înțelege cum lucrăm.

web-dev-1
web-dev-2
web-dev-3

De unde începem?

Deși nu există o rețetă a succesului pentru toată lumea, avem câțiva pași pe care îi parcurgem înainte să începem orice proiect.

01
Introducere

Pentru început avem nevoie de un brief, o descriere cât mai detaliată a proiectului tău. Cu aceste informații în minte ne vom da seama încă de la început de ce îți dorești, cu ce te putem ajuta și cel mai important, de ce anume ai nevoie pentru a crește.

02
Întâlnire

În urma analizei brief-ului tău, dezbatem intern și revenim către tine cu o propunere de întâlnire (online/offline), prilej cu care discutăm în detaliu toate necesitățile afacerii tale.

03
Activitate

Din acest punct, după introducere, analiză internă și întâlnire, acum putem spune că avem o viziune generală asupra brand-ului și necesităților tale. De aici preluăm noi! Pe baza informațiilor pe care le avem, începem să explorăm idei și modalități de a-ți crește brand-ul.

Cum lucrăm?

După ce am parcurs toți pașii anteriori de introducere și acomodare, este timpul de treabă.

04
Interactivitate

În funcție de cum a mers punctul 3, s-ar putea (sau nu) să mai revenim după informații. Te rugăm să nu ne ignori și să ne tratezi cererile cu prioritate (bineînțeles, în funcție de posibilități), deoarece este foarte posibil ca un răspuns de tip DA sau NU, să facă o diferență majoră în calitatea proiectului la final.

05
Comunicare

De obicei, vei purta discuțiile cu Eduard, indiferent de proiect, chiar dacă el doar supervizează anumite aspecte ale proiectului tău. Ne place să avem continuitate și să oferim experiențe plăcute, fără să fie nevoie să interacționezi cu toată echipa, dar mai important să evităm situațiile în care o persoană cunoaște o informație, iar ceilalți nu.

06
Dezvoltare

După o perioadă agreată de comun acord, noi vom face magie și vom reveni cu un draft/beta pentru proiectul tău, conform discuțiilor purtate.

Lansare

După dezvoltare, o să-ți cerem feedback, iar pe baza lui facem ultimele retușuri, în funcție de feedback-ul primit. După acest moment, vom considera ca totul este clar și putem pregăti lansarea site-ului în online!

Hai să lucrăm împreună!

Scopul nostru este simplu, să creăm produse și să oferim servicii pe care te poți baza.