De aici începe conturarea imaginii tale online

Suntem adepții designului modern și minimalist, al proiectărilor web cât mai curate, clare și ușor de urmărit de utilizatori. Realizăm site-uri web moderne, creative și ușor de navigat, care au o interfață prietenoasă pentru utilizator.
Scopul nostru este să înțelegem toate cerințele tale de la bun început și să te ajutăm să îți transpui afacerea în mediul online, pentru a trece la un alt nivel de businness și  pentru a atrage câți mai mulți clienți pentru produsele sau serviciile tale. După realizarea și lansarea site-ului, îți oferim 3 luni de mentenanță gratuit, timp în care facem actualizări periodice de stare pentru a ne asigura de buna funcționare a site-ului și că veți obține ceea ce căutați. În cele din urmă, după terminarea celor 3 luni gratuite de mentenanță, îți punem la dispoziție 3 pachete de mentenanță pentru întreținere suplimentară a site-ului tău!

services-s0
services-s1
services-s2
Web Design

Te ajutăm să îți duci afacerea din online la nivelul următor, cu un nou site modern, optimizat și cu un design orientat către performanță.

Web Development

Înțelegem că ai nevoie de ACEA funcționalitate personalizată. Noi te înțelegem și o creăm la comandă.

Mentenanță

Site-ul tău este pe mâini sigure cu programul de mentenanță Uprise. Asigurăm update-uri, integrări noi și rezolvarea bug-urilor în cel mai scurt timp.

Promovare

Promovarea online este cheia în orice business ce dorește să fie vizibil online. Este cel mai rapid mod de a-ți testa piața, de a genera mai multe vânzări și de a-ți dezvolta afacerea.

Optimizare SEO

Un produs, un serviciu, o pagina, un site, blog, orice! Putem să îmbunătățim din punct de vedere SEO orice website! Vei obține un plan SEO conceput special pentru afacerea ta.

Consultanță

Ai o idee, dar nu știi de unde să începi? Noi îți stăm alături cu sfaturi profesioniste și strategii personalizate afacerii tale.

Hai să lucrăm împreună!

Scopul nostru este simplu, să creăm produse și să oferim servicii pe care te poți baza.