Promovare prin

MARKETING ONLINE

Promovează-ți afacerea prin campanii PPC (pay-per-click) ce vor genera vizibilitate și trafic pe canalul dorit.
Prin intermediul platformelor de Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads sau Youtube Ads poți ajunge la publicul tău țintă. Traficul relevant poate duce la creșterea numărului de comenzi/lead-uri ale business-ului tău.

Dezvoltăm strategii personalizare bazate pe audiența ta și ne folosim de segmentările precum geolocație, vârstă, interese, device, comportament etc. ca să ajungem la obiectivele tale. Fiecare business este unic în felul său astfel încât mereu venim cu idei creative în funcție de nișa și audiența ta.

Scopul nostru principal este de a oferi companiilor posibilitatea de a-și dezvolta afacerea online. Folosim o abordare complet personalizată cu strategii de marketing extrem de avansate.

Ne asigurăm că fiecare detaliu al afacerii este complet optimizat pentru vremurile curente și că fundamentul afacerii tale (site-ul web) este pregătit pentru fiecare vizitator.

ppc-1
ppc-2
ppc-3
ppc-4
ppc-5

Ce oferim?

Strategii personalizate
Creativitate
Focus pe rezultate
Optimizări bazate pe date
Dezvoltare campanii
Scăderea costului per conversie/lead
Dezvoltare business
Anunțuri relevante

Investim smart în campaniile tale și dezvoltăm strategia potrivită pentru tine.

Canalele Pay Per Click (PPC)

Facebook Ads
Instagram Ads
Google Ads
Youtube Ads

Cum lucrăm?

După ce am parcurs toți pașii anteriori de introducere și acomodare, este timpul de treabă.

01
Identificare

Realizăm cercetări amănunțite, pentru a observa poziția business-ului tău față de cea a concurenței.  Ce anume trebuie să facem pentru a stabili o strategie potrivită afacerii tale.

02
Comunicare

De obicei vei purta discuțiile cu Eduard, indiferent de proiect. Chiar dacă el doar supervizează anumite aspecte ale proiectului tău, ne place să avem o continuitate și să oferim o experiență continuă, fără să fie nevoie să interacționezi cu toată echipa, dar mai important să evităm situațiile în care o persoană cunoaște o informație, iar ceilalți nu.

03
Dezvoltare

După o perioadă agreată de comun acord, noi vom face magie și vom reveni cu un setup pentru proiectul tău, conform discuțiilor noastre.

04
Lansare strategie

După prezentarea brief-ului propus, lansăm strategia de promovare propusă pe canalele stabilite împreună ca fiind potrivite naturii business-ului.

Hai să lucrăm împreună!

Scopul nostru este simplu, să creăm produse și să oferim servicii pe care te poți baza.