Căutarea organică este adesea sursa principală a traficului

Când vine vorba despre cât de mult trafic este transmis de motoarele de căutare către site-ul tău, procentul este substanțial și poate cel mai clar indicator al importanței SEO.
SEO este prescurtarea de la Search Engine Optimization, iar optimizarea motoarelor de căutare este o metodologie de strategii, tehnici și tactici utilizate pentru a crește numărul de vizitatori (trafic) către un site web, ajutând totodată și la creșterea poziției în pagina cu rezultatele căutării unui motor de căutare (SERP) – inclusiv Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare.
Cu cât un site web crește în mod natural în rezultatele organice ale unei căutări, cu atât este mai mare șansa ca acel site să fie vizitat de către un utilizator.
SEO implică activități tehnice și creative, care sunt adesea grupate în „SEO on site” și „SEO Offsite”. Aceste activități necesită expertiză, deoarece abilitățile necesare pentru realizarea lor la un nivel înalt, sunt destul de diferite.

seo-1
seo-3
seo-2

După ce ți-am explicat în câteva idei cam ce înseamnă SEO, să îți spunem și ce facem noi.

Creare strategii și campanii de optimizare SEO
SEO on-page
SEO off-page
Analiza website-uri
Audit SEO
Rapoarte personalizate
Stabilire cuvinte cheie
Creare continut pentru promovare SEO
Conținut comunicate, advertoriale, articole bloguri
Creare de backlink-uri
Crearea de meta tag-uri pentru site
Creare și administrare directoare interne de link exchange

Ai nevoie de ajutor cu SEO?

SEO are mai multe componente care sunt dependente una de alta (tehnic, conținut, notorietate), toate având ca scop final creșterea vizibilității în rezultatele de căutare și atragere de vizitatori direct interesați de produsele din magazin. SEO necesită investiții periodice și este un proces continuu. Foarte important este să creezi conținut original, util și de calitate pentru audiența ta pentru a afișa un conținut relevat în rezultatele motoarelor de căutare, iar optimizarea corectă a imaginilor va face ca acestea să se poziționeze în Google, atât în search cât și în Google Images. Nu încerca să îl păcălești pe Google și utilizează doar keyword-uri relevante pentru imaginile tale.

Dacă ești hotărât în ceea ce priveste cresterea traficului de pe site-ul tău, însă nu ești familiarizat cu optimizarea SEO și ceea ce presupune, dacă dorești să discuți despre modul în care SEO te poate ajuta, atunci te rugăm să ne contactezi pentru o discuție amănunțită despre importanța unui SEO bine pus la punct.

Hai să lucrăm împreună!

Scopul nostru este simplu, să creăm produse și să oferim servicii pe care te poți baza.