Pentru că îți înțelegem

NEVOILE

De-a lungul timpului, știm ce răspunsuri așteaptă clienții, astfel încât am creat și organizat, în funcție de interese, câteva întrebări pe care le-am primit frecvent pe parcursul realizării proiectelor.

qa-s0
qa-s1
qa-s2
Pentru că îți înțelegem nevoile

Financiare

Este o întrebare foarte generică, sincer nu putem să îți spunem un cost exact, dar putem să-ți spunem că prețurile noastre pleacă de la 800 de euro și urcă în funcție de complexitatea proiectului.

Destul de simplu (varianta foarte simplă), magazinul trimite cerere către procesator despre valoarea comenzii care trebuie încasată, procesatorul de plată după ce are banii confirmați și blocați de către banca clientului, trimite înapoi răspuns către magazin că este totul OK.

Oriunde între 30-50%, în funcție de disponibilitatea ta, restul se achită la lansarea website-ului.

Pentru că îți înțelegem nevoile în materie de

Mentenanță

Da și nu, depinde foarte mult de tipul business-ului pe care-l ai, sunt cazuri în care fără mentenanță cresc riscurile (ex. magazin online) de a avea probleme de orice natură, dar sunt și cazuri în care nu este necesar un astfel de abonament (ex. site de prezentare simplă), desigur acest lucru este foarte variabil și sunt multe cazuri în care și un site de prezentare are nevoie de mentenanță (ex. un site pentru un salon cu sistem de programări).

Lista de prețuri poate fi analizată aici.

Serverele noastre sunt pre-configurate cu următoarele limite per instanță (cPanel): 3GB RAM, up to 10GHz CPU, 100 EP, unlimited disk transfer (software), unlimited IOPS (software), PHP 7.3 with OPC, unlimited bandwitdh. Starea lor poate fi monitorizată aici.

Ne place să avem o stabilitate și o fiabilitate a sistemelor cât mai ridicată, din acest motiv de obicei update-urile sunt făcute în perioade cu trafic redus ale fiecărui website, în plus, în cazul în care actualizările sunt de tip major se vor face teste în locații speciale (stage/local) înainte de a fi aplicat în producție.

Pentru că îți înțelegem nevoile în materie de

Web Design & Development

Indiferent de business-ul pe care-l ai, un site web îți oferă posibilitatea să te extinzi, altfel spus, dacă nu ai un website, potențialii tăi clienți se vor duce la competitorii tăi.

Orice business din ziua de azi are nevoie de un site prin care să își crească vânzările, fie că vorbim de un producător de haine, un instalator care oferă servicii sau un simplu aprozar care permite abonamente la diverse fructe/legume, orice business are nevoie de o modalitate de a-și extinde clientela.

La fel ca la preț, nu putem să-ți oferim o durată exactă, dar în general ne apucăm de treabă în maxim 1 săptămână de la semnarea contractului și achitarea avansului, iar ca medie, timpul este de 2-3 săptămâni, desigur acesta poate să varieze din foarte multe motive, unele independente de noi (ex. sărbători legale).

Pentru că îți înțelegem nevoile în materie de

Promovare

Asta doar persoanele care se ocupă de campaniile tale de promovare pot să-ți aproximeze (în cel mai bun caz), dar în funcție de perioadă și nișa pe care activezi, poți să ai nevoie de un buget lunar de la 500 euro până la 50 000 euro (exemplu).

Pentru că îți înțelegem nevoile în materie de

Optimizare SEO

SEO este o abreviere de la Search Engine Optimisations și se referă la optimizări de tip conținut și tehnic care îți pot aduce poziții mai bune în căutările cu interes.

Pentru că îți înțelegem nevoile în materie de

Consultanță

Consultanța la Uprise este gratuită 🙂 facem eforturi permanente pentru a menține acest serviciu gratuit pentru toată lumea. Desigur, avem și noi anumite limite, dar nu am întâlnit cazuri unde a fost nevoie să refuzăm abuzul acestui serviciu.

Pentru că nu știm unde să le punem

Altele

Mobile Apps, Web design, Marketing (PPC), SEO, dacă este ceva ce ne depășește nivelul de expertiză sau dintr-un oarecare motiv nu suntem disponibili, te vom introduce partenerilor noștri și vom avea grijă să fie totul minim conform așteptărilor tale.

Da, dar nu suntem în căutare activă, completează formularul sau dă-ne un apel și hai să vorbim!

Hai să lucrăm împreună!

Scopul nostru este simplu, să creăm produse și să oferim servicii pe care te poți baza.