loader image

Îmbunătățirea performanțelor pentru toți clienții noștri

Constant monitorizăm, optimizăm și facem teste (staged) pentru toți clienții noștri care sunt abonați la serviciile noastre de mentenanță, ocazional apar tool-uri noi care pot fi benefice pentru toți, iar după o testare și monitorizare riguroasă implementăm pentru toată lumea noile sisteme.

Schimbăm sistemele de SEO on-site

Sistemele actuale se bazează pe librării open source care deși oferă multe funcții basic și unele avansate (eg. product schema markup), nu fac față la noile trenduri și tehnologii în materie de SEO, astfel am decis să implementăm și să monitorizăm un sistem nou care (pe hârtie) promite să completeze sistemele actuale.

De asemenea în sistemele actuale, ne este greu să monitorizăm modificările de tip content, fiind necesari mai mulți pași pentru a obține o concluzie concretă (și de timp, desigur).

În noul sistem avem aceste rezultate direct vizibile în admin (restrâns doar la grupul administrator momentan), iar în caz de probleme le putem retușa pe loc.

Ce se schimbă?

Nimic din punct de vedere vizual/funcțional, totul rămâne la fel, migrarea fiind făcută de noi câte 1-2 website-uri pe săptămână cu o perioadă de monitorizare ulterioară de până la 3 luni de zile per instanță (website).

Ce este nou?

Lista este lungă, dar câțiva keypoints ar fi următoarele:

  • integrare Google Search Console
  • monitorizare keywords din Google Search Console
  • monitorizare 404 (foarte util pentru website-uri dinamice)
  • redirecționări pe bază 404
  • local SEO
  • control extins pentru link-urile externe
  • Product Schema extins
  • Schema extins pentru orice tip de produs/serviciu (eg. oferă turism)

Și multe alte beneficii care deși par incrementale comparativ cu sistemele actuale adună la un plus major.

Un exemplu cu noul sistem?

ss sistem nou SEO uprise

La doar 2 săptămâni de la implementarea noului sistem, vedem o creștere de 156% pe vizibilitatea website-ului în căutările organice (Google).

Concluzie

La toate website-urile unde am făcut schimbările respective, creșterile au fost de până la 156% (conform poza de mai sus), ne așteptăm să vedem evoluții și mai mari la website-uri masive cu mult conținut dinamic, testele noastre fiind doar pe 5 website-uri cu nișe diferite, iar creșterile fiind consistente în toate cele 5 instanțe.